By Dorpsbelangen Ruinerwold
6
0 Comments
Fixteam komt langs van 4 tot en met 8 december!

Geachte heer/mevrouw,

Uw woning kosteloos en zonder moeite energiezuiniger? Wij komen langs! Van 4 tot en met 8 december organiseert de gemeente De Wolden een buurtactie in Ruinen en Ruinerwold. Ons Fixteam gaat in deze week bij zoveel mogelijk woningen langs om gratis tochtstrips, radiatorfolie en andere kleine energiebesparende middelen aan te brengen.

Mobiel klusteam

Het Fixteam is een initiatief van de provincie Drenthe en de Drentse gemeenten. Het

team bestaat uit drie fixers, die door Drenthe rijden om bij inwoners thuis energiebesparende maatregelen aan te brengen. Zo bespaart u op de energiekosten en samen sparen we het milieu.

De klussers bij u thuis?

Het Fixteam belt bij verschillende adressen in uw buurt aan om te vragen of er hulp nodig is bij het treffen van energiebesparende maatregelen. Het kan dus zo maar zijn dat de klussers van het Fixteam ook bij u voor de deur staan. Mocht u het Fixbusje in uw buurt zien staan, aarzel dan niet om de bestuurder aan te spreken.

Wilt u zeker zijn van een bezoek van de Fixbus?

Maak dan alvast online een afspraak via www.fixteamdrenthe.nl. Wilt u graag op een ander moment gebruik maken van ons Fixteam? Laat dit dan ook weten via deze website, dan bellen we u om een afspraak in te plannen.

Kortom, wat kunt u verwachten?

Het Fixteam is van 4 tot en met 8 december in Ruinen en Ruinerwold, dagelijks tussen 9.00 en 16.00 uur.

Heeft u vragen over energiebesparing, duurzaamheid, leefbaarheid, geldzorgen en andere maatschappelijke zaken? Dan kunt u in deze week ook terecht bij een van onze inloopmomenten. Onder het genot van een kopje koffie staan de energiebesparingsadviseurs van Actium, energiecoaches van De Wolden en medewerkers van Welzijn De Wolden, Informatiepunt Geldzaken en de gemeente u graag te woord

  • Op 4 december, tussen 10.00 en 14.00 uur, bent u van harte welkom bij de Keet van Actium, op het plein bij supermarkt PLUS Koetsier in Ruinerwold.
  • Op 7 december, tussen 10.00 en 14.00 uur, bent u van harte welkom bij weggeefwinkel Noppes, Kloosterstraat 12 in Ruinen.

Deze buurtactie is een samenwerking tussen Welzijn De Wolden, Wooncorporatie Actium, Provincie Drenthe en gemeente De Wolden.

Met vriendelijke groet,

Namens alle deelnemende partijen,

Gerrie Hempen

wethouder gemeente De Wolden