By Dorpsbelangen Ruinerwold
20
0 Comments
Uitnodiging Jaarvergadering Dorpsbelangen Ruinerwold – Berghuizen

Geachte leden,

Door middel van dit bericht nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelangenvereniging Ruinerwold / Berghuizen. Deze zal worden gehouden op woensdag 19 april om 20.00 uur in De Buddingehof. Onder het kopje Jaarvergadering 2023  kunt de agenda inzien. Ook is hier het verslag van de vorige jaarvergadering te vinden. Klik hiervoor op de desbetreffende knoppen onderaan die pagina.

Afgelopen periode is het leven voor iedereen bepaald door het coronavirus. Mede hierom zit er een relatief lange periode tussen de vorige vergadering en de huidige. We hopen vanaf nu dit weer jaarlijks, in het voorjaar, te kunnen organiseren.

Op bovenstaande pagina (zie link hierboven) is ook een formulier voor het invoeren van automatische incasso te vinden. Dit willen wij graag meer gaan invoeren om het voor u, maar ook voor ons, zo makkelijk mogelijk te maken om de jaarlijkse contributie te innen. Wilt u hier gebruik van maken, wilt u dan bijgevoegd formulier volledig invullen en bij ons inleveren op de genoemde wijzen? Meenemen naar de ledenvergadering kan natuurlijk ook.

Daarnaast willen wij vragen om uw e-mailadres aan ons door te geven. Deze zal uitsluitend worden gebruikt voor informatieve doeleinden vanuit de vereniging, zoals het toezenden van deze uitnodiging. Mede hierdoor hopen wij minder post te versturen. Gelieve uw naam en e-mailadres te sturen naar: info@dbvruinerwoldberghuizen.nl. Alvast bedankt.

Wij ontmoeten u graag op woensdag 19 april. Tot dan.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Dorpsbelangenvereniging Ruinerwold – Berghuizen