By Dorpsbelangen Ruinerwold
30
0 Comments
Dialoogbijeenkomst 2 februari 2023 over de verkeerssituatie Blijdenstein

17 januari 2023

De gemeenteraad van De Wolden nodigt u van harte uit voor de dialoogbijeenkomst over de verkeerssituatie Blijdenstein. De gemeenteraad wil graag met u als inwoner hierover in gesprek.

Blijdenstein

Burgerinitiatief

In december 2021 is er een burgerinitiatief aangeboden aan de gemeenteraad over de huidige verkeerssituatie. De gemeenteraad heeft in februari 2022 o.a. besloten het college een krediet van € 50.000 beschikbaar te stellen voor onderzoek naar een gewijzigde zuidelijke ontsluiting van Ruinerwold, waarbij Blijdenstein meer wordt ontzien van het doorgaande verkeer. Tijdens deze dialoogavond die we organiseren in het dorpshuis de Buddingehof wil de gemeenteraad de bereikbaarheid en ontsluiting in relatie tot uitbreidingen en fietspad Blijdenstein bespreken met de betrokkenen.

Programma

De bijeenkomst staat onder leiding van de raadsleden Pieter Groot en Anneke Assink. Gedurende de avond hoort de raad graag wat er leeft en speelt, en zullen we eventuele oplossingsrichtingen onderzoeken. Deskundigen van ingenieursbureau en adviesbureau TAUW zijn deze avond ook aanwezig om technische aspecten toe te lichten.

Waar en wanneer

Donderdag 2 februari 2023 om 19:30 uur in de Buddingehof in Ruinerwold. Met inloop vanaf 19:00 uur. Graag van tevoren aanmelden via e-mail: griffier@dewolden.nl