By Dorpsbelangen Ruinerwold
36
0 Comments
Inloopavond over Ruinerwold- Zuid op 25 januari!

Op woensdag 25 januari 2023 is er een inloopavond over de geplande ontwikkelingen op de locatie Kerkweg-Zuid in Ruinerwold. Op deze locatie worden plannen gemaakt voor de bouw van woningen, op basis van het woningbehoefteonderzoek van de gemeente De Wolden. Op deze locatie zullen waarschijnlijk diverse type woningen worden gerealiseerd.

Benieuwd naar de plannen op deze locatie? Of heeft u vragen / opmerkingen over de plannen op deze locatie? Op woensdag 25 januari tussen 20.00 uur en 21.30 uur kunt u in dorpshuis De Buddingehof meer informatie krijgen over de bouwplannen. Initiatiefnemer Dumas Groep uit Vledderveen vertelt u graag meer over de plannen op deze avond. Ook zijn er medewerkers van Rho Adviseurs en de gemeente De Wolden aanwezig om uw vragen te beantwoorden en uw reacties te horen. Iedereen is welkom tijdens deze inloopavond in Dorpshuis De Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold.