By Dorpsbelangen Ruinerwold
49
0 Comments
Wandel mee met burgemeester Inge Nieuwenhuizen
Burgemeester Inge Nieuwenhuizen zet de traditie ‘wandel mee met de burgemeester’ voort. ‘Ik maak graag op een informele manier kennis met inwoners en dit is een leuke manier om u te spreken in een prachtige omgeving. Wat houdt u bezig, waar bent u trots op en waar krijgt u energie van?’
Burgemeester Inge Nieuwenhuizen wandelt maandelijks op vrijdagmiddag in een ander dorp ongeveer 5 km. De derde wandeling is op vrijdagmiddag 28 oktober 14.30-16.30 uur (incl. koffie/thee) in Ruinerwold. Wandelt u mee?
Aanmelden
Wie in een informele sfeer de burgemeester wil spreken én wil genieten van een prachtige wandeling in Ruinerwold en omgeving, is welkom op vrijdag 28 oktober om 14.30 uur bij dorpshuis Buddingehof, Dijkhuizen 66a in Ruinerwold. Aanmelden kan via communicatie@dewolden.nl.